Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-08@22:37:47 GMT

ثبت علامت تجاری بدون اخذ مجوز

تاریخ انتشار: ۷ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۲۴۵۴۶

ثبت علامت تجاری بدون اخذ مجوز

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس، علی فیروزی با اشاره به مصوبات اخیر هیات مقررات زدایی و تسهیل صدور مجوزهای کسب‌و‌کار وزارت اقتصاد اظهارداشت: یکی از مصوبات مربوط به اصلاح فرآیند ثبت علائم تجاری بود که سازمان ثبت اسناد و املاک کشور (مرکز مالکیت معنوی) موظف شد ترتیبی اتخاذ کند که هر شخص برای ثبت علامت تجاری تا سقف یک علامت تجاری در یک یا چند طبقه مرتبط و برای یک دسته کالا یا خدمت، نیاز به ارایه هیچ مجوزی اعم از مجوز تاسیس با بهره برداری یا امثالهم نداشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مرکز مطالعات، پایش و بهبود فضای کسب‌وکار وزارت اقتصاد گفت:‌ در راستای ماده ۸ آیین نامه اجرایی قانون ممنوعیت به کارگیری اسامی، عناوین و اصطلاحات بیگانه (مصوب ۱۳۷۸ هیأت محترم وزیران)، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور (مرکز مالکیت معنوی) باید ضمن درج عبارت الزام به عدم عرضه کالاهای مورد نظر در داخل کشور در فرم اظهارنامه تقاضای ثبت (خوداظهاری)، شرط ارایه کارت بازرگانی را حذف کند.

وی در مورد سومین بند مصوبه مربوط به علائم تجاری بیان داشت:‌ به منظور تسریع در رسیدگی به اعتراضات واصله به کمیسیون ماده ۱۷۰ آیین نامه اجرایی قانون ثبت اختراعات طرح های صنعتی و علائم تجاری مصوب سال ۱۳۸۷ در خصوص اظهارنامه های ثبت علائم تجاری، طرح های صنعتی و سه مقرر شد کارگروهی با حضور سازمان ثبت اسناد و املاک کشور (مرکز مالکیت معنوی)، معاونت حقوقی رییس جمهور و دبیرخانه هیات مقررات زدایی و تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار تشکیل و نسبت به تعیین زمان های مقرر بدون در نظر گرفتن مواعد و مهلت های قانونی، پیشنهاد لازم را ارایه دهد. همچنین با توجه به انباشت قابل توجه پرونده ها در این حوزه، مقرر شد مکاتبه لازم از سوی دبیرخانه هیات مقررات زدایی و تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار با سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و دیگر مراجع به منظور فراهم کردن امکانات و منابع لازم برای تسریع در رسیدگی و کاهش زمان آن انجام شود.

تکالیف دستگاه‌ها برای ارائه مجوز به متقاضیان

وی با بیان اینکه وزارت نیرو (شرکت آب منطقه ای) مکلف است به استعلامات صدور مجوز ساخت و بهره برداری سازه ها و تاسیسات ساحلی و دریایی طی ۵ روز کاری پاسخ دهد، تصریح کرد: همچنین سازمان بنادر و دریانوردی مکلف است عبارت اخذ اختیاری را در درگاه ملی مجوزهای کشور G4B.ir برای مجوز با عنوان «موافقت اولیه با جانمایی احداث سازه ها و تاسیسات دریایی» قید کند.

به گفته فیروزی، طبق یکی از مصوبات، سازمان حفاظت محیط زیست (ادارات کل استانی) مکلف است در راستای پاسخ به استعلام سازمان بنادر و دریانوردی در ارتباط با طرح هایی که در سطح استانی هستند، سقف زمانی حداکثر ۱۵ روز و طرح هایی که مستلزم تهیه گزارش EIA هستند، سقف زمانی قانونی ۲ ماه را رعایت نماید.

وی ادامه داد:‌ سازمان حفاظت محیط زیست مکلف است، به منظور ایجاد وحدت رویه در استان ها در ارتباط با پاسخ به استعلامات، شیوه نامه استاندارد، مستدل، شفاف و غیرقابل تفسیر را تدوین نماید و حداکثر ظرف مدت ۲ ماه به دبیرخانه هیأت مقررات زدایی و تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار ارسال کند. همچنین گزارش مربوط به پهنه های حساس زیست محیطی را حداکثر ظرف مدت یک ماه به دبیرخانه هیأت مقررات زدایی و تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار ارسال نماید.

این مقام مسئول با اشاره به کاهش زمان رسیدگی به استعلام‌ سازمان‌های به یکدیگر خاطرنشان کرد:‌در همین راستا سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور (ادارات کل استانی) مکلف است به استعلامات صدور مجوز ساخت و بهره برداری سازه ها و تأسیسات ساحلی و دریایی طی ۷ روز کاری پاسخ دهد. این زمان بدون احتساب زمان عقد قرارداد اجاره موضوع ماده ۷ قانون اراضی مستحدث و ساحلی مصوب ۱۳۵۴ است. 

استعلام از شیلات برای مجوزهای تاسیسات ساحلی حذف شد

وی به بندهای دیگر مصوبات پرداخت و گفت:‌ نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران (فرماندهی دریابانی) مکلف است به استعلامات صدور مجوز ساخت و بهره برداری سازه ها و تأسیسات ساحلی و دریایی طی ۷ روز کاری پاسخ دهد.  استعلام از سازمان شیلات ایران (ادارات کل استانی)، از لیست استعلامات سازمان بنادر و دریانوردی برای مجوز ساخت و بهره برداری از سازه ها و تأسیسات ساحلی و دریایی خارج می شود. سازمان شیلات ایران باید فهرست بنادری را که خواهان صدور مجوز موقت برای آنها می باشد، حداکثر ظرف ۲ هفته به دبیرخانه هیات مقررات زدایی و تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار ارسال کند.

فیروزی با بیان اینکه استعلام از گمرک جمهوری اسلامی ایران ادارات کل استانی، از فهرست استعلامات سازمان بنادر و دریانوردی برای مجوز ساخت و بهره برداری از سازه ها و تأسیسات ساحلی و دریایی خارج می‌شود، تصریح کرد: وزارت میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی (ادارات کل استانی) مکلف است به استعلامات صدور مجوز ساخت و بهره برداری سازه ها و تأسیسات ساحلی و دریایی طی ۵ روز کاری پاسخ دهد. 

این مقام مسئول در مورد صدور مجوز تغییر کاربری برای شناورهای سنتی توسط سازمان بنادر و دریانوردی، خاطرنشان کرد: مقرر شد وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی یک گزارش تفصیلی از موضوع (با بیان طرح موضوع، وضعیت فعلی چالش ها، پیشنهادات و راه حلها) به منظور طرح و بررسی در هیات مقررات زدایی و تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار، به دبیرخانه هیات مزبور ارسال کند.

فرآیند ثبت اختراع نرم‌افزار اصلاح شد

به گفته دبیر هیات مقررات زدایی، اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران (اتاق های بازرگانی استانی) ترتیباتی اتخاذ نمایند که ظرف مدت یک ماه تعدادی کارشناس مناسب با حجم اظهارنامه های ثبت علائم تجاری هر استان با تشخیص سازمان ثبت اسناد و املاک کشور (مرکز مالکیت معنوی) در این اتاق ها استقرار پاینده تا پس از آن دریافت و ثبت این اظهارنامه ها در استان ها توسط کارشناسان آموزش دیده صورت پذیرد. مسئولیت آموزش این افراد بر عهده مرکز مالکیت معنوی خواهد بود.

وی یکی دیگر از مصوبات را مربوط به اصلاح فرایند ثبت اختراع نرم افزارهای رایانه‌ای دانست و افزود:  سازمان ثبت اسناد و املاک کشور (مرکز مالکیت معنوی) مکلف است در ارتباط با نرم افزارهای رایانه ای که مشمول ثبت حق اختراع هستند از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات استعلام نماید. در صورت عدم پاسخ وزارت مذکور ظرف مدت زمان ۱۵ روزه سازمان ثبت اسناد و املاک کشور (مرکز مالکیت معنوی) می تواند از مراجع دیگر طبق اختیارات قانونی خود استعلام کند. همچنین فرآیند اخذ پروانه استاندارد نیز تحت شرایطی تسهیل شد.

پربیننده ترین کاهش ۲۵هزار تومانی قیمت گوشت قرمز ماسک‌های چینی ۶۰۰تومانی گوشت هم ارزان شد روغن نباتی گران می‌شود؟ کاهش ۵۰درصدی فروش خشکبار و آجیل

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: علی فیروزی کارت بازرگانی سازمان حفاظت محیط زیست اتاق بازرگانی کارت بازرگانی وزارت اقتصاد کسب و کار علی فیروزی علامت تجاری سهام عدالت هیات مقررات زدایی و تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار سازمان ثبت اسناد و املاک کشور سازمان بنادر و دریانوردی مرکز مالکیت معنوی ادارات کل استانی دبیرخانه هیات علائم تجاری برای مجوز ظرف مدت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۲۴۵۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور مجوز خرید و راه‌اندازی خط تولید کشتار مرغ در همدان

مدیر‌عامل سازمان همیاری شهرداری‌های استان همدان، گفت: مجوز خرید و راه‌اندازی خط تولید کشتار مرغ صادر شد. - اخبار استانها -

مهران حاجیان در گفت‌وگو با خبرنگار ‌تسنیم در همدان، افزود: کشتار‌گاه دام همدان 60 درصد گوشت قرمز ناستان را تامین می کند این کشتارگاه صنعتی دام در زمینی به وسعت 17 هکتار و زیر‌بنای 12 هزار‌متر‌مربع راه‌اندازی و روزانه با کشتار 400 دام سبک و سنگین نیاز گوشت قرمز شهر‌های همدان، بهار، لالجین، مریانج، اسد‌آباد، صالح‌آباد و غیره تامین کرده است.

وی بیان کرد: اکنون این واحد صنعتی برای 143نفر مستقیم و 700نفر غیر‌مستقیم شغل ایجاد کرده است و برنامه‌ریزی برای راه‌ا‌ندازی صنایع فر‌آوری پائین‌دستی مانند تولید ژلاتین، پشم، پوست، پت فود، چرم، صنایع سوسیس و کالباس و غیره انجام شده است.

مدیر‌عامل سازمان همیاری شهرداری‌های استان همدان در بخش دیگر سخنان خود با یاد‌آوری دریافت مجوز واردات دام سبک و گوشت‌گرم از کشور‌های آسیای میانه، اظهار داشت: هیئت مدیره سازمان مجوز خرید و راه‌اندازی خط تولید کشتار مرغ را صادر‌ کرده است.

حاجیان درباره این واحد صنعتی فر‌آوری پروتئین سفید در همدان، گفت: پیش‌بینی سرمایه‌گذاری طرح 180‌میلیارد‌تومان است که با پیشرفت‌کاری 30 درصد، ظرفیت کشتار چهار هزار قطعه مرغ دارد و برای 60 نفر مستقیم و 200 نفر غیر‌مستقیم شغل ایجاد خواهد کرد که نقش موثری در کاهش سودا‌گری بازار این محصول پر‌تقاضای پروتئینی خواهد داشت و مازاد تولید صادر خواهد شد.

وی بخش دیگر سرمایه‌گذاری سازمان همیاری شهرداری‌های استان همدان مرتبط با مدیریت فضای گردشگری بی‌نظیر سراب گیان نهاوند عنوان کرد و گفت: نصب دوربین پایش تصویری و پلاک‌خوان در محیط، بهسازی و نوسازی کلبه‌ جنگل‌بانی منطقه، 150 هکتار نهال و بذر‌کاری از برخی اقدام‌های ضروری برای حفاظت و افزایش بهره‌وری روز‌افزون این فضای طبیعی وگردشگری در اختیار سازمان است.

مدیر‌عامل سازمان همیاری شهرداری‌های استان همدان با اشاره بر این که از اهداف اصلی سازمان در این منطقه تسهیل ارائه خدمات است، افزود: بهسازی مسیر دسترسی با لکه‌گیری و آسفالت‌ریزی، جذب و به‌کار‌گیری16 نیرو برای آبیاری و ایجاد آتش‌بر در محدوده مرتبط به منطقه گردشگری سراب‌گیان، استقرار جنگل‌بان برای حفاظت از محیط و غیره از دیگر‌ اقدام‌های این حوزه است.

حاجیان با یاد‌آوری این‌که سازمان‌ همیاری شهرداری‌های استان همدان خدمات حمایتی و تخصصی مرتبط، به 33 سهامدار(شهرداری‌ها) با هدف تامین خود‌کفایی شهرداری‌ها ارائه داده است، گفت: برخی از این خدمات شامل انعقاد قرارداد مکرر با شهرداری‌ها برای تامین ماشین‌های عمرانی(گریدر، کمپرسی، باب‌کت و لودر) انعقاد 30 قرار‌داد برای طراحی فنی و مهندسی شهرداری‌های استان، ایجاد سایت پلن، سازه‌، معماری، المان‌سازی و غیره بیان کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارایه خدمات دولتی از خرداد به دارندگان مجوزهای کاغذی ممنوع است
  • صدور مجوز خرید و راه‌اندازی خط تولید کشتار مرغ در همدان
  • صدور مجوز تاسیس و فعالیت مرکز تجاری ایران در نروژ
  • ممنوعیت ارائه خدمات به دارندگان مجوزهای کاغذی در استان مرکزی
  • حذف خط قرمز‌ها و تسهیل در فرآیند صدور مجوز نشریات دانشجویی / بودجه مجزایی برای حمایت نداریم+ فیلم
  • درگاه ملی مجوزهای کسب و کار، سدی در برابر انحصار
  • حمایت سند تحول قضایی از متقاضیان ورود به مشاغل حقوقی
  • صدور مجوز تأسیس و فعالیت مرکز تجاری ج. ا. ایران در نروژ
  • مجوز تأسیس و فعالیت مرکز تجاری ج. ا. ایران در نروژ صادر شد
  • تسهیل فرایند صدور مجوز تشکل‌های قرآنی مردمی