Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور: طراحی دو علامت تجاری جمعی و تأییدی فرش دستباف ویژه کمیته امداد امام خمینی(ره) و مرکز ملی فرش ایران قطعا نقش به سزایی در تجاری سازی، رونق کسب و کار و معرفی این هنر صنعت به بازارهای جهانی خواهد داشت.

خبرگزاری میزان - در سمینار «استراتژی برندسازی ویژه ذینفعان کمیته امداد امام خمینی (ره) و مرکز ملی فرش ایران» که به صورت ویدئو کنفرانسی از سوی مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت و با حضور رئیس دفتر منطقه‌ای آسیا و اقیانوسیه سازمان جهانی مالکیت معنوی برگزار شد، محمد حسن کیانی رئیس مرکز مالکیت معنوی با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته از سوی این مرکز در همکاری با مرکز ملی فرش ایران و کمیته امداد برای به بار نشستن این پروژه مهم گفت: این پروژه از سال ۱۳۹۷ در ایران آغاز شد و تا کنون فعالیت‌های متعددی با همکاری این دو نهاد و مراجع بین المللی از جمله سازمان جهانی مالکیت معنوی (وایپو) و مؤسسه نوآوری کره جنوبی به عنوان مجری طرح صورت گرفته که علاوه بر برگزاری کارگاه‌ها و سمینار‌های آموزشی، می‌توان به همکاری‌های نزدیک برای تجاری سازی فرش دستباف ایرانی و ایجاد دفتر برندینگ در محل دفتر مرکز مالکیت معنوی به منظور تسریع فرایند تجاری سازی اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این فعالیت‌ها در نهایت و پس از انجام بازدید‌های میدانی از کارگاه‌های فرش دستباف ایرانی در بیرجند و تهران و نشست‌های تخصصی متعدد با کارشناسان داخلی، منجر به طراحی دو علامت جمعی و تأییدی برای فرش ایران شد که امیدواریم در آینده‌ای نزدیک منتج به رونق بیش از پیش و معرفی هنر صنعت فرش ایران در سطح ملی و بین المللی گردد.

انتهای پیام/

برچسب ها: سازمان ثبت اسناد مرکز ملی فرش ایران

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سازمان ثبت اسناد مرکز ملی فرش ایران مرکز ملی فرش ایران مرکز مالکیت معنوی کمیته امداد فرش دستباف سازمان ثبت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۱۷۳۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تداخلات اراضی پیش‌نیاز تثبیت مالکیت است

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت جهاد کشاورزی، محمد احمدی در نشست وبیناری دوره آموزشی ساماندهی، GIS، تفسیر عکس‌های هوایی و رفع تداخلات ویژه رؤسای ادارت امور اراضی استان هرمزگان ضمن بیان مطلب فوق اظهار داشت: رفع تداخلات اراضی به عنوان پیش‌نیاز تثبیت مالکیت مردم بر اراضی و صدور اسناد اراضی کشاورزی در اولویت سازمان امور اراضی کشور است

وی افزود: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده بسیاری از استان‌های کشور در این خصوص در حال اتمام کار و ورود به مرحله بعدی تثبیت مالکیت اراضی در قالب تطبیق، مستندسازی و صدور اسناد اراضی کشاورزی هستند.

مدیرکل مهندسی و حدنگاری اراضی خاطرنشان کرد: برنامه‌های حفظ کاربری اراضی، آمایش سرزمین و مدیریت جامع اراضی کشاورزی کشور نیز از اهداف اصلی سازمان امور اراضی به شمار می‌رود که در دست اجرا است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۵۴ درصد اراضی کشاورزی کشور حدنگاری شد
  • اسناد مالکیت تمام واحدهای صنعتی گرمسار صادر شد
  • حمایت مرکز مالکیت معنوی از دستاوردهای دانش‌آموزان استعداد درخشان
  • حمایت سازمان ثبت از استعدادهای درخشان
  • صدور مجوز تأسیس و فعالیت مرکز تجاری ج. ا. ایران در نروژ
  • مجوز تأسیس و فعالیت مرکز تجاری ج. ا. ایران در نروژ صادر شد
  • رفع تداخلات اراضی پیش‌نیاز تثبیت مالکیت است
  • جمع آوری روغن زیتون با نام تجاری «سابرسو»
  • تدوین نقشه راه تجارت ایران و عراق
  • ترویج و آموزش مالکیت معنوی به کودکان و نوجوانان