Web Analytics Made Easy - Statcounter

اشخاصی که به صورت شخصی امور پیمانکاری در کرج انجام می دهند یا شرکت های پیمانکاری عمرانی می توانند اموری مانند، اجرا، نصب، ساخت، حمل و نقل، تهیه و غیره را به انجام برسانند. منظور از شرکت های پیمانکاری حقیقی، شرکت های هستند که در آنها فرد، رتبه داشته و در حقیقت از افراد اصلی شرکت می باشد. اما منظور از شرکت پیمانکاری ساختمان در کرج حقوقی، فردی است که در آنها پیمانکار با تأیید صلاحیت و شرایط حقوقی، می تواند اقدام به ثبت شرکت پیمانکاری در اداره ثبت نماید .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انواع شرکت های پیمانکاری شرکت های پیمانکاری ساختمان شرکت های پیمانکاری راه وترابری شرکت های پیمانکاری تأسیساتی و تجهیزاتی شرکت های پیمانکاری صنعت(صنایع) شرکت های پیمانکاری بازسازی و مرمت آثار باستانی شرکت های پیمانکاری کشاورزی شرکت های پیمانکاری مهندسی آب و آبیاری شرکت های پیمانکاری ارتباطات شرکت های پیمانکاری نفت و گاز(نیرو) شرکت های پیمانکاری کاوشات زمینی برای ثبت شرکت پیمانکاری در کرج چه مراحلی را انجام دهیم ؟

ابتدای کار باید بررسی کرد که از بین شرکتهای تجاری، ثبت شرکت سهامی خاص برای مجموعه شما بهتر است یا ثبت شرکت با مسئولیت محدود

البته با درنظر گرفتن اعتبار بیشتر برای شرکت های سهامی خاص در بین دستگاه ها و سازمان های مناقصه گذار و همچنین نیازبه رسیدگی و نظارت بیشتر و دقیق تر در شرکت سهامی خاص باید گفت که شرکت سهامی خاص برای تاسیس و ثبت شرکت کرج در نوع پیمانکاری مناسب تر است

اما با این وجود شرکت های پیمانکاری معتبر متعددی در کشورمان وجود دارند که بسیار فعال و پرکار هستند و از نوع شرکت های با مسئولیت محدود هستند. بنابراین سهامی خاص بودن یا با مسئولیت محدود بودن شرکت پیمانکاری شما، تا حدود بسیار زیادی بستگی به سلیقه، شرایط و تصمیم خودتان دارد .

شرایط لازم برای ثبت شرکت پیمانکاری سهامی خاص

حضور حداقل 3 نفر عضو هیات مدیره و  نیز دو نفر بازرس که  بازرسین نمی توانند از اعضا  هیات مدیره باشند . حداکثر مدت مدیریت اعضاء هیات مدیره 2 سال و حداکثر مدت ماموریت بازرسین شرکت 1 سال است . حداقل 35 درصد از سرمایه اولیه شرکت نزد یکی از بانکهای کشور سپرده گذاری می شود حداقل سرمایه برای ثبت شرکت یکصد هزار تومان است مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت پیمانکاری با مسئولیت محدود دو برگ امضاء شده از تقاضانامه شرکت دو برگ امضاء شده از شرکتنامه شرکت دو نسخه امضاء شده از اساسنامه شرکت کپی برابر اصل شناسنامه و کارت ملی کلیه شرکاء اصل گواهی عدم سوء پیشینه کیفری اعضاء هیئت مدیره اصل مجوز صادره از مرجع صلاحیتدار (در صورت مجوزی بودن موضوع شرکت) دو نسخه امضاء شده از صورتجلسه مجمع عمومی موسسین شرکت و صورتجلسه هیئت مدیره اصل وکالتنامه وکیل دادگستری (اگر تصمیم دارید که از طرف شما وکیل دادگستری به اداره ثبت شرکت ها مراجعه نماید) تعهد نامه کلیه اعضاء هیئت مدیره مبنی بر نداشتن سوء پیشینه کیفری و نداشتن محدودیت های قانونی برای عضویت در هیئت مدیره و همچنین قبول سمت در هیئت مدیره شرکت آیا پس از ثبت شرکت نیازی به ثبت برند هم هست ؟

بطور کلی علامت تجاری برای شناساندن جنس از لحاظ کیفیت آنست و به عبارت دیگر وسیله ای ایست که در مقابل رقابت تجاری ، تجار با توسل به آن ، نوع جنس و متاع خود را به خریدار عرضه داشته و در حقیقت ضمانت مرغوبیت جنس را می نمایند و بالاخره علامت تجاری نشانه ایست که به کمک آن خریدار، سازنده جنس و کمیت و کیفیت کالا را درک می کند وبه این وسیله همواره همان کالایی را می خرد که علامت مورد نظر را دارد ..

با توجه به اینکه امتیازهای مربوط به کیفیت محصول از رهگذر علامت و نام محصول قابل ثبت و ضبط می باشد و در نهایت شهرت علامت ( مارک ) تجاری که اصطلاحاَ برند نامیده می شود موجب کسب اعتبار مادی و معنوی برای تولیدات شرکت یا تجارتخانه می باشد ، از اینرو امروزه اسم و علامت تجاری از اهمیت خاصی برخوردار گشته و تجار حساسیت زیادی نسبت به حفاظت و صیانت از آن نشان می دهند .

اگر می خواهید مراحل ثبت برند را خودتان انجام دهید به این روش کارتان را انجام دهید .

متقاضی با مراجعه به سامانه اینترنتی ثبت علائم تجاری ثبت نام اولیه ثبت برند خود را به انجام می‌رساند .

این سامانه جهت ثبت علائم تجاری در نظر گرفته شده است و می‌توان بدون مراجعه حضوری به اداره ثبت علائم تجاری ،علامت خود را ثبت نمود .

بهتر است از قبل، تمام مدارک مورد نیاز را اسکن شده آماده نمایید تا به راحتی در هر مرحله از فرایند ثبت برند، مدارک را بارگذاری نماید ..

نکته بسیار مهم این است که  در هر مرحله می‌بایست متقاضی تمامی اطلاعات و مشخصات فرم‌ها را تکمیل کرده و با دریافت کد رهگیری، از روند ثبت برند خود آگاهی داشته و آن را پیگیری نماید .

در مرحله بعدی، کارشناسان اداره ثبت، بخش ثبت علائم تجاری، مدارک را بررسی کرده و نتیجه را اعلام می‌کنند که یا درخواست متقاضی رد و یا پذیرفته می‌شود. (در صورت رد شدن باید متقاضی نقص مدارک را رفع نموده و مجدداً آن را ارسال یا بارگذاری نماید و در صورتی که پذیرش شده باشد از طریق پست پیشتاز دو برگ از قرارداد به آدرس متقاضی ارسال می‌گردد.)

در این مرحله متقاضی لازم است یکی از این نسخه‌ها را نزد خود نگه دارد و نسخه دیگر را با مدارک خواسته شده و فیش واریزی هزینه‌های ثبت برند، مجدداً به آدرس مرکز اداره ثبت شرکت ها ارسال نماید تا روند اداری ثبت برند، انجام شود.

مدارک لازم جهت ثبت برند تجاری

مدارک لازم جهت ثبت علامت تجاری برای افراد حقیقی و حقوقی متفاوت است .

شخص حقیقی: کپی شناسنامه، کارت ملی، کپی کارت بازرگانی (در صورتی که از حروف لاتین استفاده شده باشد) ،کپی مجوز فعالیت (جواز تاسیس،پروانه بهره برداری، پروانه ساخت، جواز کسب یا کارت بازرگانی و یا هرگونه گواهی فعالیت صادره از نهادهای نظارتی و حاکمیتی دولتی .

شخص حقوقی: کپی شناسنامه، کپی کارت ملی، کپی روزنامه تاسیس و آخرین تغییرات شرکت (از آخرین تغییرات شرکت نباید بیش از دو سال گذشته باشد) ،کپی مجوز فعالیت جواز تاسیس، پروانه بهره برداری، پروانه ساخت، جواز کسب یا کارت بازرگانی و یا هرگونه گواهی فعالیت صادره از نهادهای نظارتی و حاکمیتی دولتی)، کارت بازرگانی در صورتی که از حروف لاتین استفاده شده باشد .)

 

منبع: آخرین نیوز

کلیدواژه: شرکت های پیمانکاری مسئولیت محدود ثبت علائم تجاری کارت بازرگانی امضاء شده علامت تجاری هیئت مدیره سهامی خاص اداره ثبت ثبت برند شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت akharinnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آخرین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۴۴۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفرهای سریالی مقامات سعودی به پاکستان برای تجارت و سرمایه‌گذاری

به گزارش قدس آنلاین، وزرای بازرگانی و نفت پاکستان امروز در پایگاه هوایی نورخان در مجاورت شهر اسلام‌آباد از هیات بلندپایه تجاری سعودی استقبال کردند.

هیات سعودی به ریاست معاون وزیر سرمایه‌گذاری این کشور متشکل از ۵۰ نفر از مسوولان ارشد شرکت‌های تجاری، سرمایه‌گذاری مرتبط با حوزه‌های انرژی، کشاورزی، فناوری اطلاعات، پتروشیمی، بندرگاه، پالایشگاه، معاون، مخابرات و راه و ارتباطات است.

سفرهای سریالی مقامات سعودی به پاکستان درحالی انجام می‌شود که شهباز شریف نخست وزیر پاکستان هشتم اردیبهشت امسال و برای دومین بار به عربستان رفت؛ جایی که وی علاوه بر شرکت در اجلاس ویژه مجمع جهانی اقتصاد با محمد بن سلمان ولیعهد سعودی دیدار کرد.

علاوه بر این، پاکستان در بیست و هشتم فروردین میزبان فیصل بن فرحان وزیر امور خارجه عربستان و هیات بلندپایه اقتصادی همراه وی بود. در این بازدید، مسوولان عربستانی قول افزایش سرمایه‌گذاری در پاکستان و ترغیب شرکت‌های بزرگ تجاری سعودی برای ورود به بازار پاکستان را دادند. سفر امروز هیات دیگری از عربستان در نتیجه توافق اخیر ۲ کشور برای گسترش تعاملات تجاری و یافتن فرصت‌های سرمایه‌گذاری عربستان در پاکستان صورت می‌گیرد.

روابط عمومی وزارت بازرگانی پاکستان با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که هیات سعودی از سوی جام کمال خان وزیر بازرگانی و مصدق ملک وزیر نفت پاکستان مورد استقبال قرار گرفت و قرار است در طول سه روز آینده مسوولان ۳۰ شرکت پاکستانی با طرف‌های سعودی خود پیرامون سرمایه‌گذاری و اجرای پروژه‌های مشترک مذاکرات کنند.

وزیر بازرگانی پاکستان در این خصوص اعلام کرد که هر ۲ کشور توانمندی‌ها و ظرفیت‌های متقابل را برای شناسایی راهکارهای سرمایه‌گذاری و اشتغال زایی تبیین خواهند کرد.

ترافیک سفر مقامات پاکستان و عربستان سعودی به کشورهای یکدیگر به ویژه از زمان آغاز به کار دولت شهباز شریف به خوبی نشانگر عمق روابط سیاسی، اقتصادی و تجاری مابین اسلام‌آباد و ریاض و همچنین میل و اشتیاق پاکستان به توسعه روابط به ویژه در حوزه اقتصادی و تجاری با عربستان دارد.

در نقطه مقابل برخی از منتقدان در پاکستان معتقدند، عربستان چندین بار از سرمایه‌گذاری‌های مختلف در پاکستان صحبت کرده است، ولی تا به حال هیچ نتیجه ملموسی نداشته است. با این حال در آذرماه گذشته عربستان سپرده گذاری ۳ میلیارد دلاری خود در بانک مرکزی پاکستان را با هدف حمایت از بهبود معیشتی این کشور برای یکسال دیگر تمدید کرد.

سال گذشته دولت پاکستان با حمایت ارتش این کشور شورایی موسوم به «شورای ویژه تسهیل سرمایه‌گذاری SIFC» را تشکیل داده که هدف اصلی آن تسهیل سرمایه‌گذاری خارجی در پاکستان به ویژه از جانب کشورهای حوزه خلیج فارس است و نقش ارتش نیز به عنوان تضمین دهنده سرمایه‌گذاری خارجی در پاکستان تعریف شده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • آشنایی با انواع غرفه های نمایشگاهی به همراه تعرفه ساخت
  • عسگری: وضعیت خودرو در کشور دچار فلاکت شده است / «کروز» به دنبال صندلی سوم درهیات مدیره ایران‌خودرواست + فیلم
  • تجمع اعتراضی در مجتمع مس سرچشمه 
  • ده فراخوان جذب سرمایه‌گذاری در جشنواره شیخ بهایی اعلام می‌شود
  • اهمیت کارگر و اثر کار و تولید در اقتصاد بر کسی پوشیده نیست
  • پاکشوما ۴۹ ساله شد
  • برگزاری رویداد ملی مسئله محور «شروع» در دانشگاه کردستان
  • رویداد ملی مساله محور «شروع» در دانشگاه کردستان آغاز شد
  • ورود نوشابه گازدار لیموناد سن ایچ، به بازار نوشیدنی‌ها
  • سفرهای سریالی مقامات سعودی به پاکستان برای تجارت و سرمایه‌گذاری