Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-05-08@07:48:26 GMT

گام های اجرایی درخواست ثبت علامت تجاری

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۲۰۹۲۱


خرداد: ثبت برند به معنای انحصاری کردن یک برند و نام تجاری مرتبط با کالا یا خدمات می باشد و مانند ثبت شرکت بسیار دارای اهمیت می باشد. ثبت برند یا علامت تجاری، به طور مستقیم زیر نظر سازمان ثبت اسناد و املاک کشور صورت می گیرد.

انجام این فرآیند کمک می کند که صاحب کالا یا خدمات، مالا و خدمات خود را از دیگر تولید کنندگان یا اقلام مشابه متمایز کرده و از هرگونه سو استفاده احتمالی جلوگیری به عمل می آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این امکان وجود دارد که فرد خود نسبت به ثبت برند اقدام نماید. اما در صورتی که زمان کافی برای انجام این کار را نداشته و یا با قوانین آن آشنایی ندارد، می تواند از مشاورین موسسات حقوقی مرتبط در این زمینه کمک بگیرد.

گام اول در این جهت، انتخاب و طراحی برند یا علامت تجاری مرتبط با کالا یا خدمات مربوطه می باشد. از ویژگی های یک برند خوب می توان به ساده بودن، تناسب آن با کالا یا خدمات مربوطه، عدم استفاده از نام و برند مشابه وغیره اشاره کرد. در هنگام انتخاب برند باید توجه داشت که در صورت انتخاب یک نام با ریشه لاتین، در جهت ثبت برند باید از کارت بازرگانی برخوردار باشید.

ثبت برند می تواند توسط شخص حقوقی و شخص حقیقی انجام شود. مدارک مورد نیاز برای ثبت توسط اشخاص حقوقی، کپی شناسنامه و کارت ملی صاحب برند، جواز کسب یا پروانه بهره برداری، آگهی تاسیس و آخرین آگهی تغییرات می باشد. مدارک مورد نیاز برای ثبت توسط شخص حقیقی، کپی شناسنامه و کارت ملی و جواز کسب یا پروانه بهره برداری می باشد.

ثبت برند در طی چند مرحله صورت می گیرد. در ابتدا باید اظهار نامه ثبت نام و برند مورد نظر به اداره ثبت علائم تجاری تحویل داده شود. پس از آن کارشناسان اداره مربوطه، نسبت به بررسی برند اقدام نموده و آن را رد یا تایید می کنند. در صورت عدم تایید برند باید نواقص آن رفع شده و دوباره اداره مربوطه تحویل داده شود. پس از تایید برند، یک آگهی تقاضا تنظیم می شود که بر اساس آن در صورت تکراری بودن برند، اشخاص حقیقی و حقوقی می توانند نسبت به پیگیری آن اقدام کنند. پس از پیگیری استعلام های اولیه، اظهارنامه در سامانه اداره مالکیت صنعتی به ثبت می رسد. این در صورتی است که 30 روز پس از انتشار آگهی تقاضا اعتراضی بر برند مورد نظر وارد نشده باشد. پس از انجام این کار باید نسبت به ثبت آگهی دوم در روزنامه های رسمی کشور اقدام کرد. آگهی دوم، آگهی رسمی ثبت برند می باشد. در پایان انجام این کار، گواهی 10 ساله برای ثبت برند صادر می گردد.

بدون شک ثبت برند مزایایی به همراه دارد که از جمله می توان به عدم سوء استفاده از برند یا نام تجاری، جلوگیری از کپی برداری و شبیه سازی برند مورد نظر و عدم تاثیرگذاری تحریم ها در صورت ثبت برند در معاهدات بین المللی اشاره کرد. به یاد داشته باشید پس از ثبت برند باید نسبت به حفظ حق قانونی برند به ثبت رسیده خود اقدامات لاز را انجام دهید تا از هرگونه سو استفاده احتمالی جلوگیری به عمل آید.

کارشناسان مجموعه حقوقی آراز با تجربه چندی ساله در زمینه ها مختلف خدمات سازمانی اعم از انجام کلیه امور ثبتی و تغییرات شرکت، مشاوره حقوقی، ثبت طرح صنعتی، ثبت اختراع،اخذ کارت بازرگانی، خرید و فروش برند و ... در خدمت مدیران گرامی می باشند.


منبع: خرداد

کلیدواژه: کالا یا خدمات ثبت برند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۲۰۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصوبات سفر نخست رئیس‌جمهور به قم اجرایی نشده است

شهردار قم گفت: بخش مهمی از مصوبات سفر نخست رئیس جمهور به قم که در ارتباط با مدیریت شهری بود، در ارگان‌های دولتی مرتبط بلاتکلیف مانده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قم، سیدمرتضی سقائیان‌نژاد امروز _دوشنبه هفدهم اردیبهشت_ در جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی شهر قم با اشاره به اینکه پیگیری مصوبات سفر با استاندار و محوریت معاونت عمرانی استانداری قم است، اظهار کرد: پروژه‌های مربوط به شهرداری طی نامه‌های متعدد به معاونت عمرانی مطرح شده است.

وی افزود: این پروژه‌ها در جلساتی که از زمان استاندار سابق برای پیگیری مصوبات سفر رئیس جمهوری به قم تشکیل شده، پیگیری شده است و تنها مسئله گرمخانه و بلوار پیامبر اعظم (ص) به نتیجه رسیده است.

شهردار قم خاطرنشان کرد: درباره بلوار پیامبر اعظم (ص) هم قرار بود تفویض اختیار به صورت کامل به استان صورت بگیرد اما برای این کار یک نامه هفت بنده با شروطی که اصل موضوع را دچار مشکل می‌کند، به کمیسیون ماده پنج استان ارسال شده است.

سقائیان‌نژاد تصریح کرد: مسائل دیگر مانند اختصاص ۲۵ درصد از کاربری‌های تجاری منطقه پردیسان، اختصاص ۸۰ هکتار اراضی معوض برای تملک ریل راه آهن و اختصاص ۳۰ هکتار اراضی برای آزادسازی کاربری‌های معارض بوستان جوان نیز اجرایی نشده است.

وی با اشاره به اینکه در این موضوعات مکاتبات متعدد از سوی شهرداری قم صورت گرفته است، گفت: برای سفر دوم ریاست جمهوری نیز از ماه‌ها قبل جمع بندی پروژه‌های حوزه مدیریت شهری انجام شده است.

شهردار قم با اشاره به اینکه پروژه‌هایی مانند اتصال بلوار امام صادق (ع) به جاده اراک و اتصال محور عمار یاسر به بلوار امیرکبیر از جمله اقداماتی است که باید در وزارت راه و شهرسازی پیگیری شود، افزود: پیشنهادات ما در سفر ریاست جمهوری باید اقداماتی در حوزه کاری شهرداری باشد.

کد خبر 751132

دیگر خبرها

  • ۴۵ درصد جمعیت جهان از پوسیدگی دندان رنج می‌برند / پوسیدگی دندان؛ شایع‌ترین بیماری بشر
  • راهنمای دریافت ویزای تایلند
  • مصوبات سفر نخست رئیس‌جمهور به قم اجرایی نشده است
  • شکایت آموزش و پرورش علیه یک سریال‌ نمایش خانگی و درخواست توقف پخش آن
  • هاشمی: طرح آمایش سرزمینی، ورزش کشور را از روزمرگی دور می‌کند
  • طرح آمایش سرزمین ورزش کشور را از روزمرگی دور می‌کند
  • ۶ علامت کمبود ویتامین که از چهره مشخص می‌شود
  • ببینید | زیرکی جالب یک زن در تماس با پلیس برای درخواست کمک به صورت نامحسوس!
  • جمع آوری روغن زیتون با نام تجاری «سابرسو»
  • شیوه‌نامه خدمات غیرحضوری دفاتر اسناد رسمی تصویب شد