Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-08@17:03:03 GMT

نحوه ثبت برند و علامت تجاری بین المللی یا مادرید

تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۱۹۵۲۲

بنابراین امروز بررسی خواهیم کرد که سازمان های حمایت کننده علامت های تجاری بین المللی چگونه فعالیت می‌کنند، قوانین مربوط به ثبت بین المللی علامت تجاری چیست و نحوه ثبت علامت تجاری در این سازمان ها چگونه انجام می شود.

حمایت های قانونی از علامت های تجاری بین المللی چگونه است؟

طبق قوانین مربوط به ثبت علامت تجاری ، مالکیت انحصاری علامت تجاری بین المللی صرفا در اختیار ثبت کننده آن می باشد و کسانی که مجوز استفاده علامت تجاری را از مالک دریافت نمایند، می توانند جهت معرفی کالا یا خدمات خود از آن استفاده کنند، مدت زمان مالکیت علائم تجاری بین المللی ۱۰ سال است که در صورت پرداخت هزینه های مربوط به تمدید مالکیت می توان هر ده سال حق مالکیت علامت تجاری را تمدید نمود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در اکثر کشورها قوانین مربوط به ثبت بین المللی علامت تجاری جهت حمایت از علائم تجاری بین المللی وضع شده است و با توجه به این قوانین دادگاه ها می توانند از انجام تخلفات در این زمینه جلوگیری نموده و جرائم مربوطه را برای متخلف در نظر بگیرند.

حمایت های انجام شده از علائم تجاری بین المللی سبب می شود جعل علائم تجاری، ارائه کالاها و خدمات نامرغوب به نام یک برند مرغوب قابل انجام نباشد و همچنین سبب رقابت سالم برای بهبود کیفیت در ارائه خدمات خواهد شد.

آیا در هر کشور باید علامت تجاری را بصورت جداگانه به ثبت رساند؟

اگر شما علامت تجاری خود را برای کالا، خدمات و یا اختراع بصورت منطقه ای ثبت کنید، محدوده مورد حمایت آن فقط در آن منطقه است و اگر بخواهید در منطقه ای دیگر آن را ارائه دهید باید مجددا ثبت علامت تجاری خود را انجام دهید، به عنوان مثال در ایران فقط از علامت های تجاری که در ایران به ثبت رسیده است حمایت خواهد شد درنتیجه علامت های تجاری که در سایر کشورها ثبت شده باشند پشتیبانی نمی شوند.

با توجه به اینکه این کار اصلا مقرون به صرفه نیست راه حل آن ثبت علامت تجاری بین المللی است که در ادامه توضیح خواهیم داد.

چه زمانی نیاز به ثبت علامت تجاری بین المللی داریم؟

اگر تمام مشتریان شما در یک منطقه مشخصی قرار دارند دیگر نیازی به ثبت علامت تجاری بین المللی ندارید، اما اگر کالاها و خدمات شما خارج از منطقه ای که اقدام به ثبت علامت تجاری نموده اید به فروش می رسد، جهت عدم سوءاستفاده از کالاها و خدمات شما، پیشنهاد می شود ثبت علامت تجاری بین المللی را انجام دهید.

مراحل ثبت علامت بین المللی تجاری چیست؟

۱-علامت خود را طراحی کرده و در منطقه خود ثبت کنید. بخاطر داشته باشید که قبل از ثبت برند باید نسبت به استعلام برند قبل از ثبت اقدام کنید تا بعدا مجبور به تغییر طراحی نگردید و اطلاع پیدا کنید که آیا قادر به ثبت آن هستید یا خیر.

۲-فرم های اظهارنامه مربوط به علائم تجاری را پرکنید و پس از تکمیل به همراه مدارک مورد نیاز تحویل اداره مالکیت صنعتی دهید.

توجه داشته باشید که ۱-پروتکل مادرید ثبت علامت تجاری بین المللی را مستلزم ارائه اظهارنامه به مرجع ثبت دانسته است، پس از تحویل اظهار نامه می توانید درخواست ثبت علامت تجاری بین المللی را ثبت کنید. ۲-براساس ماده ۱۵۲ قوانین مربوط به ثبت بین المللی علامت تجاری باید اظهارنامه مربوط به ثبت بین المللی در سه نسخه و با توجه به نیاز به زبان های مختلف ترجمه شده و به مرجع ثبت تحویل داده شود.

مدارک مورد نیاز برای ثبت علامت تجاری بین المللی چیست؟

۱-تکمیل درخواست جهت ثبت علامت تجاری بین المللی و مشخص نمودن کشور های مقصد، برای اداره ثبت علائم تجاری

۲-کپی مدارک شناسایی(شناسنامه + کارت ملی) مدیران و دارندگان حق امضا برای افراد حقوقی به همراه آخرین ثبت تغییرات شرکت و روزنامه تاسیس

۳-برای افراد حقیقی شناسنامه و کارت ملی

۴-اشخاص حقوقی باید یک معرفی نامه با سربرگ شرکت تنظیم کنند که در آن مهر و امضای مدیران و دارندگان حق امضا باشد ۵-همچنین مهر شرکت نیز باید در معرفی نامه موجود باشد.

۶-پرکردن فرم انگلیسی مربوطه

۷-فیش پرداختی جهت بررسی اظهارنامه بین المللی

۸-تهیه یک نسخه کپی از گواهی ثبت علامت تجاری منطقه ای (اگر در ایران باشد گواهی ثبت علامت تجاری در ایران) جهت درج در پرونده به همراه اصل آن جهت رویت

مدارک پیوست اظهارنامه به شرح زیر است:

الف) مدارک احراز هویت

ب) گواهی ثبت علامت در منطقه و اگر در ایران ثبت شده است گواهی ثبت علامت در ایران

ج)در صورت انجام امور توسط وکیل، وکالتنامه باید پیوست باشد.

د) فیش پرداختی جهت انجام بررسی های اولیه

از کجا شروع کنیم؟

شرکت تهران ثبت رتبه ۱ شرکت های ثبتی، با ارائه خدمات گوناگون ثبتی مانند ثبت شرکت ، ثبت برند، تغییرات، خرید و فروش برند آماده و… آماده همکاری می باشد. در این مقاله سعی بر این داشتیم تا همه موارد را برای شما یادآوری کرده و به شما آگاهی کامل بدهیم. شما در صورت وجود هر گونه ابهام و سوال در هر زمینه ثبتی، می‌توانید با وکلای ما در این زمینه با شماره 02143902000 تماس بگیرید تا با ارائه بهترین خدمات و مشاوره به انجام کارتان سرعت بدهند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ایران خرید و فروش تخلفات کارت ملی منطقه ای قوانین مربوط به ثبت ثبت علامت تجاری علائم تجاری منطقه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۱۹۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا خواهر و برادر ناتنی ارث می‌برند؟

قوانین ارث تعیین کننده افراد واجد شرایط برای دریافت سهم از اموال فرد فوت شده و میزان سهم هر یک از وراث است؛ در قانون مدنی ایران، سهم هر یک از وراث در قانون به طور دقیق مشخص شده است و با توجه به طبقه وراثی و درجه قرابت آنها با متوفی متفاوت خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، شهرنشینی مستلزم رعایت قوانین و قواعد شهری است و کارشناسان بر این باورند شهرنشینان هنگامی که به حقوق یکدیگر احترام بگذارند و به مسئولیت‌های خویش در برابر شهر و اجتماع عمل کنند، به «شهروند» ارتقا پیدا می‌کنند.

حقوق شهروندی نیز مجموعه حق‌هایی است که هر کدام از شهروندان از آن برخوردارند و باید توسط دیگر شهروندان و حاکمیت رعایت شود، حقوق شهروندی در ایران نیز مانند بسیاری از کشورها پذیرفته شده است که بارزترین و مهم‌ترین نمود آن قانون اساسی است که در اصول ۳۲، ۳۴، ۳۵، ۳۷، ۳۸ و ۳۹ به آن اشاره شده است.

یکی از موضوعات قابل توجه حقوق شهروندی، موضوع ارث خواهر و برادر ناتنی است؛ طبق قوانینی که برای تقسیم ارث در نظر گرفته شده، تنها کسانی از متوفی (کسی که فوت شده) ارث می‌برند که با او رابطه سببی یا نسبی داشته باشند؛ رابطه نسبی به رابطه خونی مانند ارتباط بین فرد با پدر و مادر یا فرزندان و خویشاوندانش گفته می‌شود؛ در صورتی که فردی با دیگری ازدواج کرده باشد، رابطه بین آن‌ها از نوع سببی است و تقسیم ارث طبق این رابطه بین آن‌ها انجام خواهد شد.

گاهی مواقع ممکن است پدر یا مادر متوفی (کسی که فوت شده) از قبل ازدواج کرده باشند، یا اینکه ازدواج مجدد داشته و از همسر دیگرشان صاحب فرزند شده باشند؛ در این شرایط باید وضعیت ارث خواهر و برادر ناتنی فرد نیز بر اساس انحصار وراثت مشخص شود.

منظور از خواهر و برادر ناتنی، افرادی است که از طریق پدر یا مادر با فرد رابطه نسبی خواهری و برادری دارند؛ طبق ماده ۸۶۷ قانون مدنی، خواهران ناتنی پدری و ناتنی مادری از متوفی (کسی که فوت شده) ارث می‌برند.

بر اساس مواد ۹۱۶ تا ۹۲۷ قانون مدنی، خواهر و برادر ناتنی، در طبقه دوم از طبقات و درجات ارث قرار دارند و در صورتی این افراد می‌توانند از متوفی (کسی که فوت شده) ارث ببرند که فرد دیگری در طبقه اول ارث وجود نداشته باشد؛ یعنی اگر متوفی (کسی که فوت شده) پدر، مادر، فرزند یا نوه (که جزو طبقه اول ارث هستند) داشته باشد، ارث به خواهر و برادر ناتنی نمی‌رسد.

در صورتی که در طبقه ارث چند برادر و خواهر ناتنی پدری وجود داشته باشد، سهم برادران دو برابر خواهر آن‌ها خواهد بود؛ اما در شرایطی که برادر و خواهر ناتنی مادری در طبقات ارث باشند، ارث به صورت مساوی بین آن‌ها تقسیم خواهد شد.

در شرایطی که خواهر و برادر ناتنی پدری و هم خواهر و برادر ناتنی مادری در طبقه ارث حضور داشته باشند، اگر خواهر و برادر ناتنی مادری، یک نفر باشد، یک ششم ارث به او ارث خواهد رسید، بقیه دارایی‌ها برای خواهر و برادر ناتنی پدری متوفی خواهد بود.

در صورتی که خواهر و برادر ناتنی مادری بیش از یک نفر باشند، یک سوم ارث به او ارث خواهد رسید و مابقی ارث برای خواهر و برادر ناتنی پدری خواهد بود؛ اگر در طبقه دوم ارث، پدربزرگ و مادربزرگ و خواهر و برادر متوفی (کسی که فوت شده) حضور داشته باشند، در صورت وجود یک خواهر و برادر ناتنی مادری فقط یک ششم ارث به فرد خواهد رسید؛ در شرایطی که از خویشاوند مادری، یک جد (پدربزرگ) یا جده مادری (مادربزرگ) حضور داشته باشد، یک سوم ارث به وی (یک خواهر و برادر ناتنی مادری) رسیده و بقیه ارث برای سایر وراث خواهد بود.

در شرایطی که خواهر و برادر ناتنی دارای خواهر یا برادر تنی باشند، خواهر و برادر ناتنی پدری ارث نمی‌برد و ارث تنها میان خواهر و برادر تنی و خواهر و برادر ناتنی مادری تقسیم خواهد شد.

کد خبر 750533

دیگر خبرها

  • ازسرگیری مذاکرات رفع تحریم ها نزدیک است؟ | یک دیدگاه متفاوت درباره مثلث ایران، آژانس و آمریکا
  • تلاش برای افزایش مراودات تجاری با کشور ترکمنستان
  • آنچه که باید درباره نمایشگاه کتاب بدانیم + مکان‌های دسترسی، ساعت و نحوه خرید آنلاین
  • هر آنچه که باید درباره نمایشگاه کتاب بدانیم + مکان‌های دسترسی، ساعت و نحوه خرید آنلاین
  • چرا ترکیه روابط تجاری با اسرائیل را تعلیق کرد؟ | هدف اردوغان از اقدام دیرهنگام
  • تخریب کامل ۳۸۹ واحد مسکونی و تجاری در آتش‌سوزی شفت
  • آیا خواهر و برادر ناتنی ارث می‌برند؟
  • ۶ علامت کمبود ویتامین که از چهره مشخص می‌شود
  • جزئیات نام آزمون جهش تحصیلی دانش‌آموزان + شرایط و نحوه بررسی صلاحیت‌های هوشی
  • جمع آوری روغن زیتون با نام تجاری «سابرسو»