Web Analytics Made Easy - Statcounter

ثبت شرکت‌ های تجاری طبق قانون تجارت به ۸ دسته تقسیم می‌شوند. این شرکت‌ها عبارت‌اند از: ۱- شرکت با مسئولیت محدود ۲- شرکت سهامی خاص ۳- شرکت سهامی عام ۴- شرکت تضامنی ۵- شرکت نسبی ۶- شرکت مختلط سهامی ۷- شرکت مختلط غیرسهامی ۸- شرکت تعاونی.

هر ۲ یا چند نفر آدم ممکن است دست به شراکت زده و تصمیم بگیرند شرکتی را تأسیس کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق تعریف، شرکت‌ها اشخاصی حقوقی هستند که از شراکت دو یا چند شخص حقیقی و به منظور انجام عملیات تجاری به‌وجود آمده‌اند. هر یک از شرکاء مقداری سرمایه به تجارت شرکت تخصیص می‌دهد و سود و زیان حاصله را تقسیم می‌کنند. ثبت شرکت‌ های تجاری طبق قانون تجارت به ۸ دسته تقسیم می‌شوند. این شرکت‌ها عبارت‌اند از: ۱- شرکت با مسئولیت محدود ۲- شرکت سهامی خاص ۳- شرکت سهامی عام ۴- شرکت تضامنی ۵- شرکت نسبی ۶- شرکت مختلط سهامی ۷- شرکت مختلط غیرسهامی ۸- شرکت تعاونی.

مراحل ثبت شرکت شرکت چگونه است؟

پس از انتخاب نوع شرکت و فعالیت آن برای ثبت شرکت باید به سامانه اینترنتی https://sherkat.ssaa.ir وارد شد و اقدام به ثبت شرکت کرد. در این سامانه علاوه بر ثبت شرکت می‌توان به خدماتی مانند درخواست پلمپ دفاتر تجاری، درخواست کد فراگیر، پیگیری درخواست ثبت شرکت و انصراف از درخواست ثبت شرکت دسترسی داشت و نیاز به مراجعه حضوری در اداره کل ثبت شرکت‌ها و مؤسسات غیرتجاری نیست. همچنین اطلاعیه‌ها و نحوه تنظیم درخواست‌ها و وضعیت صورت‌جلسه‌ها را نیز در این سامانه می‌توان پیگیری کرد.

 

مدارک مورد نیاز ثبت شرکت چیست؟

مدارک مورد نیاز ثبت شرکت و مراحل آن در مطب جداگانه‌ای به صورت دقیق و مرحله به مرحله در وبسایت ثبت شرکت هانا شرح داده شده است. همچنین برای ثبت تغییرات شرکت و ثبت شرکت در سریع‌ترین حالت ممکن نیز می‌توانید با مشاوران هاناثبت تماس بگیرید. برای ثبت شرکت مدارکی مورد نیاز است که این مدارک عبارت‌اند از:

·      دو نسخه تقاضانامه تکمیل شده

·      دو نسخه شرکت‌نامه کامل

·      دو نسخه اساسنامه کامل

·      در صورت نیاز به مجوز، مجوزهای فعالیت از مراجع ذی‌ربط

·      تصاویر برابر با اصل مدارک احراز هویت کلیه شرکا، مدیران و هیئت نظارت

·      اصل گواهی عدم سوءپیشینه اعضا هیئت مدیره و مدیر عامل

·      دو نسخه صورت‌جلسه مجمع عمومی مؤسسین

·      در صورت ثبت توسط وکیل، اصل وکالت‌نامه وکیل دادگستری

·      ارائه اقرارنامه مدیران و بازرسان

پیگیری ثبت شرکت

پس از ثبت شرکت با مراجعه به سامانه ذکر شده می‌توان با کلیک بر قسمت «پیگیری درخواست» به پیگیری ثبت شرکت پرداخت. پس از وارد شدن به این بخش با وارد کردن شماره پیگیری مندرج بر روی رسید پذیرش در وبسایت می‌توان به روند اداری کامل ثبت شرکت دسترسی پیدا کرد و آن را پیگیری نمود. نتیجه پرونده ثبت شرکت ممکن است به سه صورت دربیاید.

1-                رد پرونده

در این حالت درخواست ثبت رد شده و باید دوباره درخواست جدیدی در سامانه به ثبت رسد. این حالت در شرایطی پیش می‌آید که مدارک ارسالی ایرادات غیرقابل رفع داشته باشد. این ایرادات می‌تواند بسیار جزیی اما مهم باشد. برای مشاوره در این زمینه می‌توانید با کارشناسان حقوقی هاناثبت تماس بگیرید.

2-                نقص پرونده

در این حالت پرونده ارسالی به اداره ثبت شرکت‌ها و مؤسسات غیرتجاری ایراد داشته و در ابلاغیه رفع نقص این ایرادات ذکر می‌شود. متقاضی پس از رفع ایرادات ذکر شده با ارائه‌ی نامه‌ای از شخصیت حقوقی، مدارک و مستندات رفع نقص و اخطار نقص پرونده را با پاکت و پوشه مخصوص رفع نقص را از طریق دفاتر پستی ارسال می‌کند تا نقایص پرونده رفع شده و پرونده‌ی ثبت شرکت تکمیل شود.

3-                صدور آگهی

در این حالت اداره ثبت شرکت‌ها و مؤسسات غیرتجاری با درخواست متقاضی موافقت کرده و متقاضی یا وکیل پرونده با مراجعه به این اداره آگهی ثبت شرکت را دریافت می‌نماید. این آگهی پس از ثبت نام در روزنامه رسمی کشور و پرداخت هزینه‌های مربوطه در این روزنامه پس از ۵ روز کاری چاپ می‌شود و مرحله اول ثبت و پیگیری ثبت شرکت به اتمام می‌رسد.

هانا ثبت با سابقه طولانی در ثبت شرکت و با استفاده متخصصان در تمامی مراحل ثبت شرکت همراه شما بوده و پیگیری‌های لازم را انجام می‌دهد تا در سریع‌ترین حالت ممکن شرکت مورد نظر به ثبت برسد. برای اطلاعات و مشاوره رایگان می‌توانید به وبسایت هاناثبت  به نشانه زیرمراجعه کنید.

برای دریافت اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان درباره ثبت شرکت با شماره ۴۴۲۸۸۳۶۰-۰۲۱ تماس بگیرید.

https://www.hanasabt.com/

درخواست ثبت برند و علامت تجاری چگونه است؟

تقاضا یا درخواست ثبت برند و ثبت علامت تجاری باید به زبان فارسی و در سه نسخه روی نمونه‌های چاپی مخصوصی که از طرف اداره ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی در اختیار متقاضیان گذارده می‌شود به عمل آید. تقاضای مزبور ممکن است شخصاً از طرف متقاضی یا از طرف وکیل او تسلیم گردد و دارای تاریخ و امضاء حاوی نکات زیر باشد:

 

اسم و اقامتگاه و تابعیت صاحب علامت و مرکز اصلی موسسه او.

اسم و اقامتگاه وکیل او در تهران در صورتی که اظهارنامه توسط وکیل داده شده باشد.

رشته تجارت یا نوع صنعت یا فلاحیت

تاریخ ثبت و محل و شماره ثبت علامت در کشور مبدا در صورتی که علامت خارج ایران به ثبت رسیده باشد.

اقامتگاهی که صاحب علامت در تهران انتخاب می‌نماید.

اسم اقامتگاه شخص یا اشخاصی که در تهران صلاحیت دریافت ابلاغ‌ها و اخطارها را دارند.

شرح و نوع کالا یا محصولاتی که علامت برای تشخیص آن بکار می‌رود با تعیین طبقات درخواست شده طبق طبه‌بندی ضمیمه آیین‌نامه.

شرح و توصیف علامت درخواست شده و طرز مخصوص استعمال آن اگر مورد داشته باشد.

تعیین ضمایم

تنظیم نام و نشانی درخواست کننده مقیم خارجه باید علاوه بر فارسی به حروف لاتین باشد و با همان حروف نیز ثبت و آگهی خواهد شد.

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: پیگیری ثبت شرکت درخواست ثبت ثبت شرکت ها شرکت مختلط شرکت سهامی ثبت شرکت دو نسخه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۲۰۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور دستور قضایی برای تعقیب کیفری متخلفان حوزه شهری البرز‌

رئیس کل دادگستری استان البرز ضمن ماموریت به بازرسی استان استان برای نظارت بر اجرای قوانین و مقررات و شناسایی ترک فعل‌ها، به دادستان کرج دستور نظارت و پیگیری این امور و تعقیب کیفری متخلفین را داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، دومین نشست «شورای قضایی» و «شورای اطلاع رسانی استان البرز» در سال 1403 به ریاست رئیس کل دادگستری و رئیس شورای قضایی استان البرز در ساختمان اداره کل بازرسی استان برگزار شد.

حسین فاضلی هریکندی، رئیس کل دادگستری استان البرز در این نشست با تشریح برخی از اقدامات دستگاه قضایی استان البرز در سال گذشته، انجام بسیاری از اقدامات را مستلزم همکاری بین دستگاهی و برون دستگاهی دانست و یادآور شد: در این بین نقش دستگاه‌های تابعه قوه قضاییه در همکاری نزدیک و مشترک با دادگستری کل استان برجسته‌تر است و به عنوان بخشی از یک سیستم واحد در انجام امور به یکدیگر کمک می‌کنند و در برخی از موارد انجام وظایف یک مجموعه بدون تعامل و همکاری دیگری امکانپذیر نیست.

وی در ادامه از همکاری نزدیک ادارات کل بازرسی، پزشکی قانونی، ثبت اسناد و املاک، زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی، تعزیرات حکومتی و دیوان عدالت اداری و سازمان قضایی نیرو‌های مسلح استان با دادگستری در انجام ماموریت‌های مشترک تقدیر کرد.

رئیس شورای قضایی استان البرز در ادامه، با تشریح برخی محور‌های برنامه عملیاتی 1403 دستگاه قضایی که مبتنی بر سند تحول و تعالی قوه قضاییه تدوین شده است تاکیدات رئیس قوه قضاییه در اجرای این برنامه و سند تحول را نشانه اهمیت هر یک از محور‌ها دانست.

وی با اشاره به فصل سوم «نظام مدیریتی اجرای برنامه تحول» سند تحول و تعالی قوه قضاییه که بر تدوین برنامه‌های عملیاتی با مشارکت واحد‌های سازمانی ستادی و دادگستری استان‌ها با محوریت سند تحول و تاکیدات بر اساس فرامین ابلاغی رهبر انقلاب گفت: این هدف‌گذاری و برنامه‌ریزی با هدف همسوسازی برنامه‌های ابلاغی بین دستگاه‌ها انجام شده است و انتظار می‌رود از آنجایی که این برنامه معیار ارزیابی استان و هر یک مدیران خواهد بود به صورت مستمر مورد پیگیری قرار گیرد.

تقدیر از اداره کل بازرسی استان البرز

فاضلی‌هریکندی در ادامه از اقدامات اداره کل بازرسی استان به عنوان میزبان این نشست در نظارت بر حسن اجرای امور و اجرای صحیح قوانین و همچنین پیگیری برای رسیدگی و مختومه شدن کلیه پرونده‌های تشکیل شده تا سال 1401 تقدیر کرد و در مورد گزارشات ارسالی به مراجع قضایی یادآور شد: به منظور تسریع در رسیدگی به پرونده‌ها، ضرورت دارد گزارش‌های ارسالی مستند و مستدل و بدون ایرادات شکلی و محتوایی باشد.

بخش دیگری از سخنان رئیس کل دادگستری استان در مورد ساخت و ساز‌های غیرمجاز در محدوده و حریم شهر‌ها و اراضی کشاورزی بود که وی در این باره خاطر نشان کرد: جلوگیری از ساخت و ساز‌های غیرمجاز در حوزه وظایف اصلی دستگاه قضایی نیست و دادگستری کل و بازرسی استان نقش نظارتی دارند و وظیفه دستگاه‌های متولی است که باید قانون را اجرایی کنند، اما با توجه برخی مشکلات در حوزه اجرای قانون، دادگستری کل استان البرز در حوزه جلوگیری از تغییر کاربری غیرمجاز ورود داشته است.

نقش انشعابات غیرمجاز در تغییر کاربری‌ها

وی با اعلام اینکه در سال گذشته از تغییر کاربری 12 هزار و 870 هکتار از اراضی کشاورزی استان به ارزش 514 هزار میلیارد تومان که غالبا در مراحل اولیه تفکیک، قطعه بندی و دیوارکشی بودند جلوگیری شده است تصریح کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد که واگذاری انشعابات غیرمجاز توسط دستگاه‌های خدمات رسان در تسریع و گسترش تغییر کاربری‌ها نقش مهمی داشته است که ضرورت دارد اقدامات قضایی در برخورد با تخلفات این حوزه در اولویت قرار گیرد.

رئیس شورای حفظ حقوق بیت المال در امور اراضی و منابع طبیعی استان البرز در حوزه مقابله با تغییر کاربری اراضی زراعی به ظرفیت‌های «قانون جلوگیری از خرد شدن اراضی کشاورزی و ایجاد قطعات مناسب فنی، اقتصادی» اشاره و بر ضرورت استفاده از این قانون تاکید کرد.

ماموریت به اداره کل بازرسی جهت نظارت بر تخلفات حوزه ساخت و ساز‌ها در شهر‌ها

یکی دیگر از مباحث طرح شده در اظهارات رئیس شورای قضایی استان البرز به موضوع ساخت و ساز‌های غیرمجاز محدوده و حریم شهر‌ها اختصاص داشت که وی با ذکر برخی مصادیق کوتاهی دستگاه‌های متولی از جمله شهرداری‌های استان به اداره کل بازرسی استان ماموریت داد تا ضمن نظارت بر اجرای قوانین و مقررات، ترک فعل‌ها در این حوزه را شناسایی و به دادگستری کل استان گزارش کند.

مدیران شهری در قبال تخلفات و جرایم، مسئولیت دارند

وی با اعلام اینکه دادگستری کل استان البرز این آمادگی را دارد تا در کلیه مراحل اعم از دادسراها، دادگاه‌های بدوی و تجدیدنظر به گزارشات و پرونده‌های حوزه مدیریت شهری به صورت ویژه رسیدگی کند به همه دادستان‌های استان از جمله دادستان عمومی و انقلاب کرج دستور نظارت و پیگیری این امور و تعقیب کیفری متخلفین را داد و تصریح کرد: علاوه بر واحد‌های نظارتی شهرداری، شهرداران و کلیه مدیران شهرداری‌ها در صورت عدم نظارت و جلوگیری از تخلفات و جرایم حوزه مدیریت شهری و عدم گزارش آن مسئولیت دارند. 

رئیس کل دادگستری استان البرز با اشاره به برخی از مصادیق جرایم حوزه مدیریت شهری از جمله ارتباطات سوء مالی با پیمانکاران و نیز با سازندگان مجاز و غیرمجاز و در نتیجه عدم اقدام به موقع و آگاهانه متولیان مقابله با ساخت و ساز‌های غیرمجاز در حوزه شهری و ترک فعل مدیران در نظارت و جلوگیری از اقدامات سوء کارکنان و مدیران مربوطه یادآور شد: دادگستری کل استان البرز در برخورد با متخلفان و مجرمان از وظایف ذاتی خود به ویژه در رسیدگی سریع و قاطع به جرایم کوتاه نخواهد آمد و شدیدترین برخورد قضایی در سریعترین زمان در انتظار این افراد است.

پرونده‌های شهری تحت رصد معاونت پیگیری پرونده‌های خاص 

وی در ادامه به تعقیب، بازداشت، صدور احکام و قطعیت و اجرای آرای محکومیت برخی از مدیران و کارکنان شهرداری و شورا‌ها در سال قبل از جمله در شهر‌های ساوجبلاغ، فردیس، اشتهارد، طالقان، کمالشهر و کرج اشاره کرد: به کلیه پرونده‌های مرتبط با شهرداری‌های استان البرز به صورت ویژه و تحت نظارت معاونت پیگیری پرونده‌های خاص دادگستری کل استان رسیدگی و مشمول هیچ یک از ارفاقات قانونی نخواهند شد.

فاضلی هریکندی همچنین به معاونت پیگیری پرونده‌های خاص دادگستری کل استان البرز دستور داد که پرونده‌های مرتبط به حوزه شهرداری و شورا‌های شهر استان را به عنوان پرونده خاص در همه مراحل و مراجع رسیدگی از دادسرا و دادگاه‌های نخستین و دادگاه تجدیدنظر و اجرای احکام نظارت و پیگیری نماید.

رصد عملکرد بانک‌ها در تخصیص اعتبارات

حسن مددی، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز با تقدیر از اقدامات مدیران دستگاه‌های تابعه قوه قضاییه در همکاری نزدیک با دادسراها، تصریح کرد: امسال با توجه به شعار سال، یکی از موضوعات مورد پیگیری برای تحقق این شعار، بحث عملکرد بانک‌های استان در تخصیص منابع به بخش‌های تولیدی خواهد بود.

دستور برای بررسی و برخورد با چندین گزارش شهرک‌سازی غیرقانونی

صیانت از کارکنان، صدور اسناد اراضی کشاورزی، صدور اسناد اراضی شهر‌های زیر 25 هزار نفر، صدور سند بافت‌های فرسوده، صدور اسناد دستگاه‌های دولتی، صدور اسناد مالکیت اراضی اوقاف، صدور استاد رودخانه‌ها و صدور اسناد شهرک‌های صنعتی از دیگر موضوعات طرح شده توسط دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان بود.

در این نشست «محمدتقی حاجی‌مشهدی» مدیرکل بازرسی استان البرز با ارائه گزارشی از عملکرد مجموعه خود با اعلام رسیدگی به 120 پرونده در سال 1402 از تهیه 328 گزارش در این خصوص خبر داد که در موضوعاتی از قبیل اصلاح امور، تعقیب کیفری، تعقیب اداری، درخواست ابطال مصوبه و استحضاری را شامل می‌شود.

وی در بخش دیگری از گزارش خود به چندین مورد اقدام برای ساخت شهرک‌های غیرقانونی در استان البرز اشاره کرد که رئیس کل دادگستری استان البرز به دبیر شورای تحول و تعالی قضایی دادگستری استان دستور داد ضمن بررسی این موضوع، اقدامات مقتضی برای قلع و قمع بنا‌ها و اعمال قانون را پیگیری کند.

آخرین وضعیت ارتباطات سیستمی پزشکی قانونی استان البرز

«اَرتین کمالی» مدیر کل پزشکی قانونی استان البرز نیز با تشریح اقدامات مجموعه خود اعلام کرد که هم اکنون 78 درصد مکاتبات پزشکی قانونی با مراجع قضایی از طریق CMS انجام می‌شود و ابراز امیدواری کرد تا پایان سال جاری این رقم به 100 درصد برسد.

موانع اشتغال زندانیان

«اصغر فتحی» مدیر کل زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی استان البرز در سخنان خود به پیگیری موضوع اشتغال و حرفه آموزی زندانیان در سال جاری تاکید کرد و متذکر شد: هم اکنون از نظر عملکرد دو برابر جلوتر از وضعیت هدف برنامه سال 1403 هستیم، ولی بخشی از خروجی این تلاش‌ها متاثر از موانع موجود در تخصیص اعتبارات اشتغالزایی توسط بانک هاست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پاکشوما ۴۹ ساله شد
  • موضوع اصلاح قیمت خرید گندم به درخواست کشاورزان پیگیری شد
  • ورود نوشابه گازدار لیموناد سن ایچ، به بازار نوشیدنی‌ها
  • پیگیری درخواست ها و نامه های مردم در سفر دوم رئیس جمهور به استان سمنان
  • ماموریت ویژه دادگستری البرز برای شناسایی مدیران شهری متخلف
  • جرایم مدیران شهری در البرز تحت رصد معاونت پیگیری پرونده‌های خاص
  • صدور دستور قضایی برای تعقیب کیفری متخلفان حوزه شهری البرز‌
  • فرمانداری ویژه شهرستان‌های یزد و میبد در حال پیگیری است
  • درخواست پیگیری بازگشایی گذر مرزی پرسه‌سو در سفر رییس جمهور
  • شرایط صدور دستور موقت