Web Analytics Made Easy - Statcounter

با توجه به پیچیده تر شدن و پر رقابت تر شدن فضای کسب و کارها خصوصاً در سال های اخیر، صاحبان مشاغل و کسب و کارها باید روش هایی را در پیش بگیرند تا علاوه بر اینکه از حمایت های قانونی برخوردار شوند بتوانند با رقبای خود رقابت بهتر و اصولی تری داشته باشند. از روش های مطمئن و حرفه ای که امروزه دارای متقاضیان بسیار زیادی است می توان به مواردی نظیر ثبت برند و علامت تجاری و طرح های صنعتی و همچنین ثبت شرکت اشاره نمود که در ادامه توضیحاتی در این رابطه خدمت شما ارائه می نماییم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ثبت شرکت به چه معناست؟

هنگامی که دو یا چند نفر تصمیم میگیرند که با کمک و یاری یکدیگر اقدام به تاسیس و راه اندازی کسب و کاری جدید بنمایند و تمایل دارند که این اقدام کاملاً قانونی و مطمئن انجام شود، شراکت خود را در قالب یکی از شرکت های مندرج در قانون تجارت می آورند و از همین طریق است که مسئولیت ها، سود و زیان، تکالیف، سمت و باقی موارد از ابتدا و از همان روز اول کاملاً مشخص است و همین موضوع را بصورت رسمی به ثبت می رسانند که به کل این فرآیند به اختصار ثبت شرکت گفته می شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه ثبت انواع شرکت و مدارک مورد نیاز آن و همچنین تفاوت ها و شباهت های انواع شرکت ها با یکدیگر به وبسایت موسسه ثبت شرکت مشهور مراجعه نمایید.

شرکت ها در کدام سازمان یا نهاد به ثبت میرسند؟

در ایران مسئولیت ثبت انواع شرکت و موارد مشابهی مانند ثبت موسسات غیر تجاری، ثبت صورتجلسه تغییرات شرکت ها، ثبت نمایندگی و شعبه شرکت های خارجی و امثالهم بر عهده اداره ثبت شرکتها و موسسات غیر تجاری است که از زیرمجموعه های مهم قوه قضائیه محسوب می شود.

 

در ایران چند نوع شرکت داریم؟

مطابق با ماده 20 قانون تجارت در ایران 7 نوع شرکت وجود دارد که شامل موارد زیر است:

1- شرکت سهامی (اعم از سهامی خاص و سهامی عام)

2- شرکت با مسئولیت محدود

3- شرکت تضامنی

4- شرکت مختلط سهامی

5- شرکت مختلط غیر سهامی

6- شرکت نسبی

7- شرکت تعاونی تولید و مصرف

 

دلایل اهمیت ثبت برند

همانطور که در ابتدای این مقاله اشاره نمودیم یکی از مهمترین اقدامات لازم برای کسب و کارهای امروزی ثبت برند و علامت تجاری است  و در واقع با ثبت برند شما می توانید در مقابل سوء استفاده افراد سودجو و متقلّب از حمایتهای وسیع قانونی برخوردار شوید.

فرض کنید با اسم و یا لوگویی خاص در کسب و کار خود مشغول فعالیت و سودآوری هستید و به علّت کیفیت بالای محصولات و یا خدماتی که ارائه می دهید کسب و کارتان رونق گرفته و پر آوازه شده است اما برند و یا علامت تجاری خود را تا کنون به ثبت نرسانده اید، در چنین شرایطی چنانچه برند و یا علامت تجاری شما مورد سوء استفاده قرار بگیرد به احتمال بسیار زیاد از حمایت های قانونی بی بهره خواهید بود و چنین موضوعی میتواند به سادگی کسب و کار پر رونق شما را با مخاطره روبه رو کند و حتی به ورطه نابودی بکشاند.

با همین توضیح مختصر متوجه می شوید که ثبت برند، ثبت علامت تجاری و ثبت طرح صنعتی هرکدام از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است.

 

ثبت علائم تجاری و طرح های صنعتی بر عهده کدام نهاد است؟

یکی دیگر از ادارات مهم زیر مجموعه قوه قضائیه اداره مالکیت معنوی است که مسئولیت ثبت برند و علائم تجاری، ثبت طرح های صنعتی، ثبت اختراعات و مواردی نظیر آن را بر عهده دارد و بر خلاف اداره ثبت شرکت ها و موسسات غیر تجاری که در اکثر استان ها و شهرهای ایران شعبه دارد، اداره مالکیت معنوی فقط در تهران مستقر است.

در خاتمه به اطلاع شما می رسانیم که چنانچه در خصوص مسائل حقوقی و ثبتی از جمله طلاق توافقی و وکالت در دعاوی، مشاوره حقوقی، ثبت شرکت و برند و خدمات اداری و خدمات اینچنینی نیاز به مشاوره تخصصی دارید می توانید ضمن تماس با موسسه حقوقی مشهور از طریق شماره 02143000430 با کارشناسان و وکلای این موسسه مشاوره های تخصصی رایگان دریافت نمایید.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: ثبت شرکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۵۶۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور مجوز تاسیس و فعالیت مرکز تجاری ایران در نروژ

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا از سازمان توسعه تجارت، با صدور مجوز تاسیس و فعالیت مرکز تجاری جمهوری اسلامی ایران در کشور نروژ شهر اسلو، به شرکت صنایع دومان قشم تحت نظارت سازمان توسعه تجارت موافقت شد

مدت اعتبار این مجوز از تاریخ ۱۴۰۲.۰۹.۰۸ تا ۱۴۰۴.۰۱.۲۷ است.

براین اساس این شرکت متعهد است فعالیت‌های خود را در چارچوب ضوابط و شروط ابلاغی عمل کرده و در صورت عدم رعایت شرایط و الزامات مربوط، حسب تصمیم کارگروه مراکز تجاری، مجوز فوق الذکر قابل تعلیق یا ابطال است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • (اینفوگرافیک) با ارزش‌ترین شرکت‌ها در اقتصاد‌های بزرگ اتحادیه اروپا
  • صدور مجوز تاسیس و فعالیت مرکز تجاری ایران در نروژ
  • مبالغ و جزییات حمایت از صادرات شرکت‌های دانش بنیان اعلام شد
  • آشنایی با انواع غرفه های نمایشگاهی به همراه تعرفه ساخت
  • صندوق سرمایه‌گذاری سهامی‌ چیست؟
  • ده فراخوان جذب سرمایه‌گذاری در جشنواره شیخ بهایی اعلام می‌شود
  • حق داشتن نماینده حقوقی برای تمام شرکت‌ها به رسمیت شناخته شد
  • پاکشوما ۴۹ ساله شد
  • ورود نوشابه گازدار لیموناد سن ایچ، به بازار نوشیدنی‌ها
  • تشریح فعالیت‌های موسسه فرهنگی حقوقی بزرگمهر حکیم