Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@11:07:57 GMT

کاربردهای ثبت برند یا علامت تجاری

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۹۱۲۲۴

کاربردهای ثبت برند یا علامت تجاری

برند در دنیای پیچیده و رقابتی تجارت، به یکی از مهمترین مولفه‌های موفقیت یک کسب وکار تبدیل شده است.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام هاناثبت، ثبت برند ثبت علامت تجاری یا علائم تجاری چیست و چه کاربردی دارد؟ آیا از مراحل ثبت برند و لوگو مدارک مورد نیاز برای ثبت علائم تجاری در اداره ثبت شرکت‌ها و سامانه ثبت شرکت‌ها استعلام ثبت برند و علامت تجاری (علائم تجاری) آگاه هستید؟ در این نوشته به این موارد اشاره خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علامت تجاری، علامتی است که کسب و کار بر اساس آن عمل می‌کند و شامل لوگو و طرح‌هایی می‌شود که شما روی کالای تولیدی خود استفاده می‌کنید. بدون ثبت علامت تجاری، شما شانس دفاع قانونی و حق استفاده اختصاصی آن را از خود می‌گیرید و رقبا و کسانی که در زمینه کاری شما فعالیت دارند، می‌توانند بدون پرداخت هزینه از علامت تجاری شما که ممکن است سالیان زیادی برای برندینگ و رونق آن زحمت کشیده‌اید، استفاده کنند. در صورت ثبت برند طبق قانون «ثبت اختراع، طرح‌های صنعتی و علائم تجاری» مصوب سال ۱۳۸۶ و «آئین‌نامه اجرایی قانون ثبت اختراعات، طرح‌های صنعتی و علائم تجاری» سال ۱۳۸۷ هر گونه استفاده از علامت تجاری شما توسط قانون مورد پیگیری قرار گرفته و می‌توانید از حقوق مادی و معنوی علامت تجاری خود دفاع کنید.

در ابتدا با تعریف علامت تجاری یا برند آشنا شویم. به هر علامت یا نشانی که کالاها و خدمات اشخاص حقیقی و حقوقی را از یکدیگر متمایز کند، علامت تجاری یا برند می‌گویند. در واقع برند تمام مفاهیم و ویژگی‌هایی است که یک نام از آن استفاده می‌کند. لازم است از حقوق انحصاری شناخت کالا یا خدمات ارائه شده توسط آن اسم دفاع کرد.

شرایط مورد نیاز ثبت علامت تجاری

تمامی اشخاص حقیقی یا حقوقی مشروط به ارائه مدرک انجام فعالیت تجاری یا تاجر بودن می‌توانند اقدام به ثبت علائم تجاری کنند. برای ثبت علامت تجاری کافی است با ارائه پروانه کسب از اتحادیه یا پروانه بهره‌برداری از سازمان صنعت (صنعت، معدن و تجارت) و یا پروانه ساخت سازمان غذا و دارو اقدام به ثبت علامت تجاری کرد. طبق قانون ثبت برند و علامت تجاری برای موارد زیر اجباری است:

- داروهای اختصاصی مورد استفاده پزشکی

- مواد غذایی که در لفاف و ظروف مخصوص نگه‌داری می‌شوند

- نوشیدنی‌ها و آب‌های گازدار

- لوازم آرایش که به صورت مستقیم با پوست انسان تماس دارد

همچنین علامت‌های تجاری که برای ثبت آن‌ها اقدام می‌شود باید شرایط زیر را داشته باشند:

- موجب گمراهی مشتریان نشود

- باید دارای وجه تمایز بوده و خلق آن ابتکاری باشد

چه مدارکی برای ثبت علامت تجاری مورد نیاز است؟

درخواست ثبت برند فقط از طریق سامانه ثبت شرکت‌ها به آدرس http://ipm.ssaa.ir امکان‌پذیر است. خدمات و انواع درخواست‌ها مانند رفع نواقص پرونده، پرداخت حق‌الثبت، تمدید و انتقال هم از طریق همین سامانه امکان‌پذیر است. در زیر می‌توانید تمامی مدارک مورد نیاز اشخاص حقیقی و حقوقی را مشاهده کنید.

- کپی تمامی صفحات شناسنامه و کارت ملی برای اشخاص حقیقی

- برای اشخاص حقوقی: آگهی تأسیس شرکت و آخرین روزنامه رسمی که نشان‌دهنده مدیریت و صاحبان امضای مجاز شرکت است. تمامی صفحات شناسنامه و کارت ملی صاحبان امضای مجاز طبق آخرین آگهی تغییرات باید اسکن شود. در صورتی که نماینده قانونی مراحل ثبت را انجام می‌دهد تمام مدارک وی نیز باید اسکن شده و وکالتنامه او نیز توسط صاحبان امضای قانونی شرکت، امضا شده باشد.

- ۱۰ نمونه گرافیکی، کپی یا تصویر از علامت درخواستی حداکثر در ابعاد ۱۰*۱۰ سانتی‌متر

- در صورت سه بعدی بودن بودن علامت ارائه علامت به صورت نمونه گرافیکی یا تصویر دوبعدی به نحوی که از شش زاویه متفاوت تهیه و درمجموع یک نمونه واحد را تشکیل دهند.

- نسخه‌ای از ضوابط و شرایط استفاده از علامت جمعی و تاییدیه مقام صلاحیت‌دار

- رسید اظهارنامه اشخاص حقیقی به مبلغ ۲۰ هزار تومان و اشخاص حقوقی به مبلغ ۴۰ هزار تومان

هانا ثبت ارائه کننده خدمات ثبت شرکت، ثبت برند (علامت تجاری) و دیگر خدمات ثبتی

برای ثبت برند و علامت تجاری می‌توانید از خدمات مشاوره رایگان ثبت شرکت و ثبت برند هانا استفاده کنید. برای مشاوره دیگر خدمات ثبتی شامل ثبت شرکت آشنایی با مراحل ثبت برند و استعلام ثبت علامت تجاری هزینه‌های ثبت شرکت و برند، اخذ کارت بازرگانی و … می‌توانید از سایت هانا ثبت بازدید کرده ویا با شماره ۰۲۱-۴۴۲۸۸۳۶۰ تماس بگیرید.

انتهای رپرتاژ خبری

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ثبت برند ثبت علامت تجاری ثبت علائم تجاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۹۱۲۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ علامت کمبود ویتامین که از چهره مشخص می‌شود

دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، صورت شاید اولین عضوی از بدن باشد که در مورد کمبودهای مواد مغذی در بدن هشدار می‌دهد. کمبود ویتامین‌ها در بدن، علائم متفاوتی ایجاد می‌کند که گاهی خفیف و گاهی خطرناک است.

بهدگزارش سرگرمی روز، شما برای تشخیص این کمبودها باید برای تجویز آزمایش‌های دوره‌ای خون، نزد پزشک بروید با این حال برخی علائم کمبود ویتامینی را می‌توانید از وضعیت چهره خود تشخیص دهید:

_ کمبود ویتامین C: ویتامین C نقش حیاتی در بدن دارد؛ سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و باعث بهبودی سریع زخم‌ها و حفظ سلامت استخوان‌ها می‌شود. به گفته محققان کمبود این ویتامین باعث خونریزی لثه‌ها می‌شود.

بهبود آرام زخم‌ها، خشک شدن موها و ایجاد لکه های قرمز روی پوست از دیگر علائم فقر این ویتامین است. اگر هر کدام از علائم فقر ویتامین C را دارید؛ میوه‌ها، سیب زمینی، انواع توت‌ها، فلفل، بروکلی، اسفناج و مکمل‌های ویتامین C را به رژیم‌تان بیفزایید. مصرف روزانه ۷۵ میلی گرم ویتامین C به زنان و ۹۰ میلی گرم به مردان توصیه می‌شود.

_ کمبود ید: کمبود این ماده معدنی منجر به چشم‌های پف آلود می‌شود و کم کاری تیروئید را نیز به همراه دارد. افرادی که دارای کمبود ید هستند، ناخن‌های شکننده را تجربه می‌کنند و ممکن است به راحتی دچار اضافه وزن شوند. شما می‌توانید در صورت ابتلا به این علائم، مصرف هرچه بیشتر زغال اخته، لوبیای سیاه، میگو، توت فرنگی و ماست را در نظر داشته باشید.

_ کمبود امگا ۳: خشکی پوست به خصوص در فصل زمستان رایج است. اما اگر پوست شما خشک‌تر از حد معمول باشد، به آن معنی است که اسیدهای چرب امگا ۳ را به میزان کافی دریافت نمی‌کنید. مصرف کم این اسیدهای چرب چین و چروک صورت شما را نیز افزایش می‌دهد. منابع این اسیدهای چرب عبارتند از ماهی، دانه‌های کتان، دانه‌های چیا و گردو.

_ کمبود آهن: پوسته پوسته شدن لب‌ها یکی از نشانه‌های کمبود آهن است. نشانه‌های دیگر عبارتند از خستگی، سرماخوردگی‌های مکرر و درد زبان. کمبود "ریبوفلاوین" نیز می‌تواند خشکی لب‌ها را به همراه داشته باشد. شما می‌توانید ریبوفلاوین را از راه مصرف ماهی قزل آلا، بروکلی، پنیر و بادام به دست بیاورید. آهن نیز در حبوبات، آجیل، اسفناج و مکمل‌های آهن وجود دارد.

_ کمبود بیوتین یا ویتامین B۷: موهای خشک و نازک می تواند به شما هشدار دهند که دچار کمبود این ویتامین هستید. جدا از ریزش مو، نشانه مشخص دیگر کمبود بیوتین، صورت پف کرده با توزیع چربی غیر طبیعی و راش‌های قرمز است. بر اساس برخی مطالعات بیوتین به عنوان یکی از مواد مغذی ضروری برای حفظ استحکام، بافت و ظاهر مو عنوان شده است. منابع غذایی سرشار از بیوتین شامل بادام زمینی، جگر، برخی سبزیجات، برگ چغندر سوئیسی، تخم مرغ پخته و زرده تخم مرغ است.

_ کمبود ویتامین B۱۲ : کمبود این ویتامین در میان گیاه‌خواران بسیار رایج است. کمبود ویتامین ب ۱۲ اغلب باعث تغییر رنگ پوست و رنگ پریدگی می‌شود. سایر نشانه‌ها عبارتند از خستگی، از دست دادن اشتها، تنگی نفس و اسهال. اگر می‌خواهید فقر ویتامین ب ۱۲ را درمان کنید، به دنبال مصرف بیشتر ماهی، گوشت بدون چربی، پنیر، ماست و غلات غنی شده باشید. اگر رژیم‌های غذایی گیاهی را دنبال می‌کنید مکمل‌های ویتامین ب ۱۲ را با مشورت پزشک مصرف کنید.

 

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • افتتاح آرش مال تحولی بزرگ در خدمات متفاوت و تجربه‌های نوین برای گردشگران
  • آشنایی با انواع غرفه های نمایشگاهی به همراه تعرفه ساخت
  • ۴۵ درصد جمعیت جهان از پوسیدگی دندان رنج می‌برند / پوسیدگی دندان؛ شایع‌ترین بیماری بشر
  • ده فراخوان جذب سرمایه‌گذاری در جشنواره شیخ بهایی اعلام می‌شود
  • خرید و فروش طلا مشمول مالیات بر عایدی سرمایه می‌شود؟
  • پاکشوما ۴۹ ساله شد
  • ورود نوشابه گازدار لیموناد سن ایچ، به بازار نوشیدنی‌ها
  • ۶ علامت کمبود ویتامین که از چهره مشخص می‌شود
  • مانیتور جدید ال‌جی کاربرد پزشکی دارد
  • جمع آوری روغن زیتون با نام تجاری «سابرسو»