Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-08@04:31:19 GMT

ثبت بیش از 103 هزار علامت تجاری در سال 96

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۵۲۷۲۷۰

ثبت بیش از 103 هزار علامت تجاری در سال 96

به گزارش پارس نیوز، 

احمد تویسرکانی روز سه شنبه در نشست خبری با حضور فرانسیس گری، مدیرکل سازمان جهانی مالکیت معنوی، افزود:جمهوری اسلامی ایران براساس گزارش های آماری نشریه سازمان جهانی مالکیت معنوی در سال 2016، جایگاه ممتازی در زمینه ثبت مالکیت های صنعتی داشته است و این امر نقش بسزایی در توسعه اقتصادی کشور دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: سازمان جهانی مالکیت معنوی یک سازمان فراگیر، مهم و تاثیرگذار در حوزه نظم حقوقی و امور اقتصادی در دنیاست.
تویسرکانی اضافه کرد: سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به عنوان نماینده جمهوری اسلامی ایران در سازمان جهانی مالکیت معنوی به شمار می آید؛ ضمن اینکه خوشبختانه در ایران هم مالکیت معنوی و توجه به آن رشد بسیار سریعی داشته است و امروز همه با بحث مالکیت معنوی آشنایی دارند.
تویسرکانی گفت: امروز خدمات ثبت در تراز کشورهای پیشرفته در حوزه مالکیت معنوی عمل می کند و علاقمند هستیم روز به روز همکاری های فی مابین ایران و وایپو(سازمان جهانی مالکیت معنوی) و همین طور همکاری های دوجانبه و چند جانبه بین کشورهای مختلف در زمینه مالکیت معنوی گسترش یابد.
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با اشاره به نامگذاری سال 97، افزود: مصمم هستیم امسال که سال حمایت از کالای ایرانی است، قدم هایی جدی در زمینه ایجاد امنیت اقتصادی و تثبیت حقوق مالکیت های معنوی برداریم.

**تجلیل از دستاوردهای ایران در زمینه مالکیت معنوی
در ادامه این نشست، فرانسیس گری به ارتقای سطح همکاری های ایران و سازمان جهانی مالکیت معنوی (وایپو) اشاره و از دستاوردهای ایران در زمینه مالکیت معنوی و رشد علوم و فناوری تجلیل کرد.
وی خاطرنشان کرد: در اقتصاد مبتنی بر علم و فناوری، مالکیت معنوی نقش بسیار مهمی بویژه برای ایجاد رقابت پذیری بین افراد و شرکت ها دارد و فکر می کنم ایران از نظر علم و تکنولوژی بسیار فوق العاده است و مالکیت معنوی نقش بسیار خوبی در بهبود و ارتقا سیستم اقتصادی خواهد داشت.
گری اظهار داشت: 190 کشور عضو سازمان جهانی مالکیت معنوی است و برای همکاری در حوزه تکنولوژی ها و نوع عملکردهای علمی، ثبت برندها، نام های تجاری و نام های جغرافیایی، آثار ادبی و هنری فعالیت دارد و براساس معاهدات مختلف بین کشورهای عضو از آنها حمایت می کند؛ همچنین در حال حاضر بیش از 250 هزار شرکت در سراسر دنیا عضو وایپو هستند.
رئیس سازمان جهانی مالکیت معنوی گفت: معتقدم توسعه ظرفیت های فناوری نقش بسیار اساسی برای ایجاد رقابت پذیری و افزایش قدرت اقتصادی یک کشور است و نوآوری نقش مهمی در آگاهی از فناوری های جدید و تولید کالاهای جدید دارد و یکی از مزایای ثبت اختراعات و نوآوری ها این است که بازار جدید ایجاد می کند و اشتغال زاست.
وی اضافه کرد: ایران همیشه یک نقش تاریخی داشته است و قدرت یک کشور بستگی به نیروی انسانی آن دارد زیرا نیروی انسانی زمینه ایجاد نوآوری را فراهم می کند اما باید توجه داشت که این حوزه اکنون بسیار رقابتی شده و میدان نبرد اقتصادی بسیاری از کشورهای در حال توسعه و توسعه یافته است.
اجتمام*3229**1776

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: اسلامی ایران جمهوری اسلامی ایران ایران رشد حقوق ارتقای سطح فناوری اقتصاد رقابت اشتغال نیروی انسانی کشورهای در حال توسعه پارس توسعه قوه قضائيه پارس نیوز علامت تجاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۲۷۲۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه

به گزارش خبرگزاری صداوسیما کیش، رحیم سرهنگی در نشست با هیئتی از سرمایه گذاران، تجار، فعالان اقتصادی و گردشگری ترکیه گفت: کیش با داشتن شرایط آب وهوایی می‌تواند در فصول سرد ترکیه میزبان گردشگران این کشور باشد.

وی، گفت: با توجه به تفاوت آب وهوایی، دوکشور می‌توانند نقش مکمل درگردشگری وتبادل گردشگر ایفا کنند.

رحیم سرهنگی گفت: یکی از ظرفیت‌های کیش موقعیت ارتباطی با ۸ کشور حوزه خلیج فارس و دریای عمان است و این شرایط، کیش را به مرکزی برای تجارت بین المللی تبدیل می‌کند.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، با استقبال از برقراری روابط اقتصادی، تجاری و گردشگری با ترکیه، گفت: در شرایطی که کشور‌ها درتلاش هستند به قطب‌های تجاری تبدیل شوند ایجاد منافع مشترک می‌تواند کیش وترکیه را به قطب تجاری تبدیل کند.

نمایندگان شرکت‌ها و سرمایه گذاران ترکیه نیز در این نشست با تقدیر از میزبانی کیش، به مزیت‌های اقتصادی کیش اشاره کردند و درخصوص اجرای فعالیت‌های تولیدی، برگزاری رویداد‌ها وجشنواره‌ها و ایجاد نمایشگاهی از نشان‌های کشور ترکیه اعلام آمادگی کردند.

چند تفاهم‌نامه بین سازمان منطقه آزاد کیش و سرمایه‌گذاران ترکیه با هدف توسعه‌ی همکاری‌های اقتصادی، تجاری، سرمایه‌گذاری و گردشگری امضا شد.

دیگر خبرها

  • صدور مجوز تأسیس و فعالیت مرکز تجاری ج. ا. ایران در نروژ
  • مجوز تأسیس و فعالیت مرکز تجاری ج. ا. ایران در نروژ صادر شد
  • خاندوزی : فصل جدیدی از توسعه اقتصادی ایران و عراق آغاز شد
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • مخبر: ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی استفاده کنند
  • جمع آوری روغن زیتون با نام تجاری «سابرسو»
  • صدور بیش از ۶ میلیون جلد سند مالکیت روستایی
  • ترویج و آموزش مالکیت معنوی به کودکان و نوجوانان
  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه