Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - روز گذشته مايکروسافت اعلام کرد که واقعيت مجازي بخشي از کنفرانس خبري اش در E3 2017 نخواهد بود. با اين حال، چند روز پيش آن ها علامتي تجاري تحت عنوان «Direct Reality» ثبت کرده اند که با بازي هاي ويديويي ارتباط مستقيمي دارد.
بر اساس اين اسناد، Direct Reality يا واقعيت مستقيم ارتباط ميان بازي هاي ويديويي و اپليکيشن هاي هولوگرافيک را برقرار مي کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هيچ مدرکي دال بر اين وجود ندارد که آيا ارتباطي با هولولنز يا دستگاه هاي واقعيت ترکيبي وجود دارد يا خير.
حتي بعيد به نظر مي رسد که چنين علامتي با کنسول ها ارتباط داشته باشد اما زمان بندي براي ثبت اين نام (درست چند روز قبل از E3 2017) کمي مشکوک به نظر مي رسد.
طي چند ماه گذشته، مايکروسافت ديوايس هاي واقعيت ترکيبي متعددي نظير هولولنز و Windows Mixed Reality معرفي کرد تا همه بتوانند از تجربه اين فناوري نو بهره ببرند. احتمالا واقعيت مستقيم هم يک هدست واقعيت مجازي ساده با نامي متفاوت باشد.
با همه اين تفاسير و ادعاهاي مايکروسافت، بايد ديد که هفته آينده مايکروسافت در کنفرانس خود چه محصولاتي را در کنار اسکورپيو معرفي مي کند.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۸۸۳۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین آپدیت امنیتی ویندوز ممکن است VPN را مختل کند

وبسایت بلیپینگ‌کامپیوتر نخستین منبعی بود که بروز این مشکل را در ویندوز 11، ویندوز 10 و ویندوز سرور 2008 به بعد گزارش کرد. مایکروسافت می‌گوید به‌روزرسانی‌های امنیتی آوریل برای ویندوز ممکن است VPN را مختل کند. این شرکت درباره این به‌روزرسانی وضعیت نوشت: «دستگاه‌های ویندوز ممکن است پس از نصب به‌روزرسانی امنیتی آوریل 2024 (KB5036893) یا به‌روزرسانی پیش‌نمایش غیرامنیتی آوریل 2024 با مشکل اتصال VPN مواجه شوند». مایکروسافت در حال کار بر روی اصلاح آن است.
 
به گزارش ایتنا و به نقل از انگجت، وبسایت بلیپینگ‌کامپیوتر نخستین منبعی بود که بروز این مشکل را در ویندوز 11، ویندوز 10 و ویندوز سرور 2008 به بعد گزارش کرد. گزارش‌های کاربران در ردیت متفاوت بوده است؛ برخی از نظر دهندگان می‌گویند که VPN‌های آنها پس از نصب به‌روزرسانی همچنان کار می‌کند و برخی دیگر ادعا می‌کنند که اتصال‌های رمزگذاری‌شده آنها واقعاً قطع شده است.
 
مایکروسافت توضیح داده است: «ما در حال کار برای یافتن راهکاری برای آن هستیم و در نسخه آینده به‌روزرسانی را ارائه خواهیم کرد».

 
فعلاٌ تنها راهکار موجود حذف نصب (uninstall) همه به‌روزرسانی‌های امنیتی است. در چنین شرایط ناخوشایندی برای مدیرعامل ساتیا نادلا، او هفته گذشته گفت که از مایکروسافت می‌خواهد «امنیت را بالاتر از چیزهای دیگر» قرار دهد.
 
حداقل یکی از کاربران ردیت مدعیست که حذف نصب و نصب مجدد برنامه VPN مشکل را حل کرده است، بنابراین ممکن است ارزش آن را داشته باشد که قبل از اقدامات جدی‌تر این روش را امتحان کنید.
 
اگر تصمیم به حذف به‌روزرسانی‌های امنیتی دارید، مایکروسافت به شما روش آن را گفته است. این شرکت در یادداشت‌های مربوط به وصله‌های خود نوشت: «برای حذف LCU پس از نصب بسته SSU و LCU ترکیبی، از گزینه خط فرمان DISM/Remove-Package با نام بسته LCU به عنوان آرگومان استفاده کنید. شما می‌توانید نام بسته را با استفاده از این دستور پیدا کنید: DISM /online /get-packages».

دیگر خبرها

  • این علامت‌ها خبر از بیماری آسم می‌دهد؟
  • برونگرا یا درونگرا؛ اغلب افراد در واقعیت میانگرا هستند
  • مقاوم‌سازی ارزی؛ طرحی که به سه واقعیت بازار توجه می‌کند
  • هوش مصنوعی رقیب گوگل و اوپن ای آی در راه است
  • آخرین آپدیت امنیتی ویندوز ممکن است VPN را مختل کند
  • شرط‌بندی ضد انقلاب روی مهره سوخته اسرائیل
  • فیلم/ آجرلو: اقای فرزین دلار تلگرامی واقعیت دارد
  • ۶ علامت کمبود ویتامین که از چهره مشخص می‌شود
  • دستمزد نجومی سعید آقاخانی ؛ شایعه یا واقعیت
  • جمع آوری روغن زیتون با نام تجاری «سابرسو»